امروزه انجام عمل جراحی تزریق چربی به سینه، بسیار پرطرفدار است و بسیاری از خانم ها که از سایز سینه خود راضی نیستند، این عمل جراحی را انجام می دهند. البته توجه داشته باشید که تزریق چربی تنها محدود به بافت سینه ها نیست و می توان از آن برای سایر نقاط بدن مانند صورت و باسن نیز استفاده کرد.
تزریق چربی یکی از عمل های جراحی قدیمی است که از قرن نوزدهم برای درمان برخی از مشکلات، مورد استفاده قرار می گرفت. اما امروزه این عمل جراحی اکثرا برای زیبا سازی و یا حتی جوانسازی استفاده می شود. تزریق چربی به سینه بدین معنی است که بافت چربی موجود در نقطه ای از بدن برداشته می شود و به ناحیه دیگری منتقل خواهد شد. در حال حاضر تزریق چربی به بافت سینه تنها برای افزایش سایز سینه ها مورد استفاده قرار می گیرد و برای حالت دهی سینه ها و بهبود افتادگی آن ها، توصیه می شود که از تزریق چربی استفاده نکنید.
تزریق چربی به سینه
برای این که دوره نقاهت شما پس از انجام عمل جراحی تزریق چربی به سینه کوتاه تر شود و در واقع سریع تر بهبود یابید، علاوه بر مراقبت های بعد از عمل، قبل از عمل نیز باید مراقبت هایی را انجام دهید. توصیه می شود که حداقل ۶ هفته و حداکثر ۸ هفته قبل از عمل جراحی از خوردن مشروبات الکلی و همچنین مصرف دخانیات دوری کنید تا زخم هایتان سریع تر ترمیم گردد. مصرف آب و مایعات کافی پیش از عمل جراحی اهمیت بسیار زیادی در کوتاه تر شدن دوره نقاهت دارد. قبل از عمل جراحی، مصرف دارو هایی نظیر ایبوپروفن، آسپرین، ژلوفن و همچنین ویتامین ها ممنوع می باشد و همچنین نباید از دارو هایی که خونریزی را تشدید می کنند استفاده کنید.
مراقبت های قبل از تزریق چربی
تزریق چربی به سینه به طور کلی در سه مرحله انجام می گیرد. مرحله نخست، با نام مرحله برداشت چربی شناخته می شود که در آن جراحان قسمتی از بافتی که قرار است از آن چربی برداشته شود را برش می دهند و با دستگاه لیپوساکشن، مقدار چربی مورد نیاز را استخراج می کنند. در مرحله دوم که عموما با نام مرحله آماده سازی شناخته می شود، چربی های استخراج شده در دستگاه سانتریفیوژ قرار می گیرند تا ناخالصی های آن جدا گردند.
مطالب پربازدید ما را از دست ندهید!
در مرحله نهایی، که همان مرحله تزریق چربی می باشد، متخصصان با استفاده از سرنگ های مخصوصی که کانولا نام دارند، چربی خالص را به بافت مورد نظر تزریق می نمایند. یکی دیگر از روش های تزریق چربی به سینه، این است که پزشک پس از انجام تزریق با استفاده از فرایند ماساژ، اقدام به فرم دهی و حالت دهی سینه ها می کند. توجه داشته باشد که معمولا پس از به اتمام رسیدن تزریق چربی، محل تزریق شده پانسمان می شود و باید از آن مراقبت نمود.
تزریق چربی
برای این که مراجعه کنندگان از عمل جراحی سینه به طور کامل رضایت پیدا کنند و بتوانند نتیجه مناسبی را مشاهده نمایند، لازم است تا به صورت دقیق و جدی مراقبت های پس از تزریق چربی را انجام دهند. بهتر است که پس از این عمل جراحی حداکثر ۱۰ روز از رفتن به سرکار خودداری نمایید. انجام ورزش های سنگین تا هفته سوم پس از جراحی ممنوع می باشد. توصیه می شود که تا یک ماه بعد از تزریق چربی به بافت سینه ها، بر روی شکم نخوابید و رابطه جنسی را با ملاحظه انجام دهید. پوشیدن سوتین های بسیار سفت و جک دار برای چند ماه ممنوع می باشد. توجه داشته باشید که دوره نقاهت این عمل جراحی نسبتا طولانی است اما نتیجه دلخواهی را برایتان رقم خواهد زد.
مراقبت های بعد از تزریق چربی به سینه
می توان گفت که تقریبا عوارض تزریق چربی به سینه نزدیک به صفر می باشد. در واقع این عمل جراحی در برخی از موارد بسیار نادر، تنها عوارض معمولی را نمایان ساخته اند. باید بدانید که تزریق چربی به بافت سینه بسیار امن تر از تزریق ژل می باشد. زیرا که در این عمل جراحی، چربی تزریق شده، همان چربی بدن می باشد و از این جهت، بدن واکنشی به آن نشان نخواهد داد. از این جهت عوارضی نیز نمایان نخواهد شد. البته ممکن است که در محل لیپوساکشن، عفونت هایی بروز پیدا کند با مصرف آنتی بیوتیک و دارو های تجویزی پزشک، می توان جلو آن را گرفت.
از عوارض طبیعی این عمل جراحی می توان به کبودی و ورم در محل تزریق اشاره کرد. در برخی موارد نیز ممکن است محل تزریق دچار قرمزی شود که پس از ۱ الی ۲ هفته از بین خواهد رفت. البته توجه داشته باشید که اگر عمل جراحی توسط متخصص و پزشک ماهر انجام نگیرد، ممکن است که چربی تزریق شده در زیر پوست ناهموار شود و به صورت گلوله گلوله در بیاید که درد بسیار زیادی را به همراه می آورد. از این جهت در انتخاب پزشک جراح و همچنین کلینیک جراحی دقت کنید.
عوارض تزریق چربی به سینه
توجه داشته باشید به دلیل این که تزریق چربی به سینه اصولا یک فرایند ماندگار و دائمی است، هزینه انجام آن نیز نسبت به تزریق انواع ژل ها و فیلر ها بیشتر می باشد. با این حال هزینه این عمل جراحی تابعی از مقدار چربی استخراج شده و تزریق شده می باشد که به طور کلی برای سینه ها و سایر نقاط بدن به ۳۰ الی ۵۰۰ سی سی چربی نیاز است.
اما به طور کلی باید بدانید که این عمل جراحی از عمل های تقریبا گران قیمت است و هر کلینیک متناسب با نوع بیمار و همچنین نیاز او به میزان چربی، هزینه تزریق چربی را تعیین می کند. با این حال می توان گفت که به طور متوسط هزینه این عمل بین ۱۰ میلیون تا ۱۵ میلیون تومان خواهد بود.